Πολυτελείς Μεζονέτες στην Άνοιξη

Όταν το απόλυτο πράσινο της φύσης συναντάει την τεχνολογία αιχμής της οικιστικής κατασκευής, το αποτέλεσμα είναι ο οικισμός Μελίτη. Η Μελίτη βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Αγίων Αγγέλων στα σύνορα Εκάλης-Άνοιξης, σε έκταση 16 στρεμμάτων και αποτελείται από 19 πολυτελείς ανεξάρτητες τριώροφες κατοικίες από 280τ.μ. έως 420τ.μ. Η έκταση είναι χωρισμένη σε 6 οικόπεδα επιφάνειας δύο στρεμμάτων με τρεις ή τέσσερις κατοικίες στο καθένα.

Η Μελίτη βρίσκεται κοντά στo κέντρο της Αθήνας μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου ή της λεωφόρου Κηφισίας και ταυτόχρονα ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον καθώς έχει κατασκευαστεί μέσα σε πευκόφυτο δάσος.

Οι κατοικίες δεν εφάπτονται μεταξύ τους σε καμιά τους πλευρά, γεγονός που εξασφαλίζει τη μέγιστη ανεξαρτησία. Κάθε κατοικία, με ιδιόχρηστο οικόπεδο από 300τ.μ. έως 600τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με ασανσέρ και κλιμακοστάσιο, διαθέτει δύο ή τρεις υπόγειες θέσεις στάθμευσης και για κάθε κατοικία υπάρχει πρόβλεψη για κατασκευή πισίνας.

Οι κατοικίες στο πρώτο επίπεδο διαθέτουν playroom ή καθιστικό με τζάκι, υπνοδωμάτιο υπηρεσίας ή/και ξενώνα με en-suite λουτρό, WC, εγκαταστάσεις για χαμάμ ή σάουνα, γυμναστήριο, πλυντήριο-στεγνωτήριο, αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους καθώς και βοηθητική ή κυρίως κουζίνα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει είτε ο κήπος της κατοικίας με άμεση πρόσβαση μέσω μπαλκονοπορτών είτε παρτέρι και πρόσβαση στον κήπο του δευτέρου επιπέδου μέσω σκάλας.

Το δεύτερο επίπεδο όπου βρίσκεται η κύρια είσοδος, απαρτίζεται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, WC και κουζίνα σε κάποιες κατοικίες. Το τρίτο επίπεδο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master με en-suite λουτρό και βεστιάριο, καθώς και από ένα ή περισσότερα λουτρά που εξυπηρετούν τα παιδικά υπνοδωμάτια.

Οι κατοικίες διαθέτουν τις εγκαταστάσεις για να τοποθετηθεί το πρωτοποριακό σύστημα INSTABUS, το οποίο τις μετατρέπει σε "έξυπνα σπίτια". Οι λειτουργίες που υποστηρίζονται είναι οι εξής:

  • Έλεγχος φωτισμού
  • Έλεγχος συστήματος θέρμανσης 
  • Έλεγχος παροχής νερού 
  • Έλεγχος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος 
  • Έλεγχος ρολλών - τεντών 
  • Μετεωρολογικός σταθμός 
  • Σύστημα ασφαλείας, εποπτεία και έλεγχος με κάμερες 
  • Διαχείριση όλων των λειτουργιών από έναν και μόνο επίτοιχο πίνακα ελέγχου ή μέσω τηλεχειριστηρίου, κινητού τηλεφώνου ή Internet.

Η επικάλυψη των κατοικιών γίνεται με κεραμοσκεπή υψηλής ποιότητας και κατασκευής, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή προσαρμογή των κτισμάτων στον περιβάλλοντα χώρο. Η διατήρηση των υπάρχοντων δένδρων, αλλά και η δενδροφύτευση νέων, αποτελεί κύρια μέριμνα κατά τη διαμόρφωση των κήπων.

Η ποιότητα κατασκευής, η λειτουργικότητα, η άνεση, η υψηλή αισθητική αλλά και ο εναρμονισμός με το φυσικό περιβάλλον χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες κατοικίες, οι οποίες σφραγίζονται από την τεχνογνωσία και την εγγύηση της κατασκευαστικής ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς Α.Τ.Ε. Κάθε κατοικία ξεχωρίζει χάρη στο αρχιτεκτονικό ύφος, την άνεση και τη λειτουργικότητα των χώρων καθώς και χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής.

 

Θεμέλια ΑΕ

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 8, Βριλήσσια, 15235

T & F 2108037450

Περισσότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μάθετε περισσότερα για τη Θεμέλια ΑΤΕ: