Λεοντίδα Λαγονήσι Κατοικίες

Ο οικισμός Λεοντίδα αποτελεί οικιστική ζώνη 85 κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, επιφάνειας από 95 τ.μ. έως 300 τ.μ. σε έκταση 40 στρεμμάτων (πέντε οικοδομικά τετράγωνα, είκοσι διαφορετικά οικόπεδα) και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τη θάλασσα.

Η Ευρύτερη περιοχή της υπό ανέγερση οικιστικής ζώνης αναπτύσσεται ραγδαία τόσο σε κατοικίες μόνιμου όσο και παραθεριστικού χαρακτήρα συνδυάζοντας εξαιρετικά πλεονεκτήματα:

  • Είναι μια καθαρά οικιστική περιοχή κοντά στις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής
  • Προσφέρει άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, την Αττική Οδό και τη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου
  • Βρίσκεται κοντά στα εμπορικά κέντρα της Αναβύσσου, της Σαρωνίδας, της Βάρκιζας, του Κορωπίου και του Μαρκόπουλου
  • Είναι σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αλλά και από το αναπτυσσόμενο λιμάνι του Λαυρίου

Οι προδιαγραφές που τέθηκαν ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου οικισμού αντάξιου της θέσης και της αξίας της περιοχής. Στόχοι όπως κατασκευή δρόμων, χώροι αναψυχής για τα παιδιά, χώροι πρασίνου και διαφύλαξη του αυθεντικού τοπίου σχηματίζουν τη φιλοσοφία της νέας αυτής οικιστικής ζώνης.

Οι περισσότερες κατοικίες απολαμβάνουν απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και αναπτύσσονται σε 2 έως 4 επίπεδα. Διαθέτουν βοηθητικούς και ημιυπαίθριους χώρους, βεράντες, ιδιωτικό κήπο και πάρκινγκ, ενώ μερικές από αυτές διαθέτουν και πισίνα.

Ο σχεδιασμός και οι χρωματισμοί που χρησιμοποιούνται, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Η επιλογή ποιοτικών υλικών, η κάλυψη με υψηλής αισθητικής κεραμοσκεπή καθώς και οι εξαιρετικές κηποτεχνικές διαμορφώσεις των ακάλυπτων χώρων ολοκληρώνουν τις κατοικίες.

Πολυμέσα

Θεμέλια ΑΕ

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 8, Βριλήσσια, 15235

T & F 2108037450

Περισσότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μάθετε περισσότερα για τη Θεμέλια ΑΤΕ: