Γραφεία και Καταστήματα στην Λ. Κηφισίας

Σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, Κηφισίας - Εθνικής Αντιστάσεως - Κ. Παλαμά - Ματζάρου, η ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς Α.Τ.Ε. κατασκεύασε δύο κτίρια γραφείων και καταστημάτων υψηλών προδιαγραφών με αρχιτέκτονα το Στέλιο Αγιοστρατίτη. Τα κτίρια με έτος κατασκευής το 2004, έχουν συνολικό έμβαδό 6.000τ.μ. τα οποία κατανέμονται σε 3.500τ.μ. ανωδομής και 2.500τ.μ. υπόγειους χώρους.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και η εξαιρετική διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου προσδίδουν επιβλητική προσωπικότητα στο κτίριο. Κόσμημα αποτελεί το γλυπτό το οποίο επιχειρεί μια ιστορική αναδρομή της ζωής του ανθρώπου και βρίσκεται στην ιδιόκτητη πλατεία της εταιρίας, η οποία αποτελεί τον περιβάλλοντα χώρο των κτιρίων. Ενώ το επιτρεπτό όριο κάλυψης του οικοπέδου είναι 70%, η ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς Α.Τ.Ε. κάλυψε μόνο το 25% με σκοπό την ανέγερση αυτής της πλατείας αλλάζοντας το τοπίο της περιοχής.

Τα γήινα χρώματα και οι επενδύσεις από μάρμαρο συνδυάζονται άψογα με τις ανά όροφο ζαρντινιέρες επιφάνειας 30τ.μ. και βάθους 1μ. δίνοντας αρμονική και ταυτόχρονα μοντέρνα όψη στα κτίρια.

Το σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού παρέχουν αυτονομία και κατά συνέπεια εξοικονόμιση ενέργειας. Το κτίριο προστατεύεται από πυρκαϊά με συστήματα που προκύπτουν από τη σχετική μελέτη πυρασφάλειας.

Θεμέλια ΑΕ

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 8, Βριλήσσια, 15235

T & F 2108037450

Περισσότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μάθετε περισσότερα για τη Θεμέλια ΑΤΕ: