Εταιρικό προφίλ

Η ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς Α.Τ.Ε., βασιζόμενη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα, κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Η ανοδική πορεία της εταιρίας, μέσω της ποιοτικής και ποσοτικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αντανακλά το δυναμικό προφίλ που έχει καθιερώσει στην αγορά και την ξεχωρίζει εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Η ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς ΑΤΕ επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα Βαλκάνια υλοποιώντας ανάλογου μεγέθους έργα. Οι επενδύσεις τόσο σε οικιστική δόμηση όσο και σε επαγγελματικούς χώρους αναμένονται υψηλές, καθώς η εταιρία στοχεύει να καθιερωθεί και στις Βαλκανικές χώρες ως πρωτοπόρος στον κατασκευαστικό τομέα.

Στόχος μας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και διαχρονικής αισθητικής αντίληψης. Μέσο επίτευξης αυτού του στόχου αποτελεί η διαρκής επανασχεδίαση των επιμέρους αντικειμενικών στόχων ποιότητας, στους οποίους βασίζεται το έργο της εταιρίας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις, η λειτουργικότητα και η αρχιτεκτονική άποψη των κτιρίων, καθώς και ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς Α.Τ.Ε. Η έμπνευση της αρχιτεκτονικής εξωτερικού και εσωτερικού χώρου οδηγεί στη μοναδικότητα των κατασκευών με προτεραιότητα την άνεση και την ασφάλεια.

Θέτοντας υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, διαθέτουμε την πλέον αξιόπιστη και σύγχρονη τεχνολογία. Το επιστημονικό επιτελείο μας ερευνά διαρκώς τις νεότερες μεθόδους κατασκευής και εγγύησης ασφάλειας προτείνοντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για την περάτωση των έργων. Η έρευνα συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι των εργασιών, αφού μέσω των νέων πορισμάτων προστίθεται αξία στις κατασκευές μας.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη ώστε να επιλέξει την πλέον κατάλληλη για τις ανάγκες του λύση. Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι πάγια πολιτική της ΘΕΜΕΛΙΑ Χουβαρδάς Α.Τ.Ε., με στόχο να βρίσκεται κοντά στον πελάτη πριν, αλλά και μετά την αγορά.

Η ιστορία μας

Το 1972, μια νέα κατασκευαστική εταιρία ιδρύεται από τον Δημήτρη Χουβαρδά αλλάζοντας τα δεδομένα του κλάδου των ακινήτων. Πολύ σύντομα εδραιώνεται ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Το 1993, οι γιοι του Δημήτρη Χουβαρδά, Γιώργος και Σπύρος, αναλαμβάνουν τη διοίκηση της εταιρίας με την επωνυμία ΘΕΜΕΛΙΑ και τη συνέχιση του έργου του ιδρυτή, δίνοντας νέα πνοή μέσα από μια σειρά καινοτόμων και φρέσκων ιδεών.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: την ποιότητα, την έμπνευση και το σεβασμό.

Η ποιότητα ξεκινάει εκ των έσω και μετουσιώνεται σε στρατηγικό πλεονέκτημα των κατασκευών μας. Η εμπειρία και οι ικανότητες των ανθρώπων μας, από τα διοικητικά στελέχη μέχρι το εργατοτεχνικό προσωπικό, αποτελούν το πρώτο επίπεδο ποιότητας. Σε ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό επίπεδο, παρατίθενται οι τεχνικές προδιαγραφές, οι αρχιτεκτονικές μελέτες και η οργάνωση των διαδικασιών. Τέλος, η ποιότητα ενσωματώνεται στην κατασκευή των κτιριακών συγκροτημάτων, αξιοποιώντας, τεχνολογικά άριστο εξοπλισμό και εγγυημένα υλικά.

Κάθε κατασκευή αποτελεί μια και μοναδική έμπνευση. Οι νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής σε συνδυασμό με τις διαχρονικές αρχές της αισθητικής αξιοποιούνται δημιουργικά από τους ανθρώπους της εταιρίας μας, ώστε να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ο σεβασμός για εμάς έχει τρισυπόστατη έννοια. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Σεβόμαστε τη λεγόμενη "πράσινη αρχιτεκτονική", ώστε τα κτιριακά συγκροτήματα και οι κατοικίες, όχι μόνο να μην επιφέρουν καμία αλλοίωση στο αυθεντικό τοπίο, αλλά και να επωφεληθούν από τις αρετές της φύσης. Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και σχεδιάζουμε όλες τις ενδοεταιρικές διαδικασίες με βάση το σεβασμό προς τον ανθρώπινο παράγοντα.

Θεμέλια ΑΕ

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 8, Βριλήσσια, 15235

T & F 2108037450

Περισσότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μάθετε περισσότερα για τη Θεμέλια ΑΤΕ: